Riet als dakbedekking

Riet is een natuurproduct wat al sinds jaar en dag gebruikt wordt als dakbedekking, maar niet ieder rietsoort is geschikt. Riet dat geschikt is om als dakbedekking te gebruiken is afkomstig uit streken zoals Nederland waar een gematigd klimaat heerst en waar het groeit met de voeten in zoet en arm water

.Riet Rietdekkersbedrijf de Jong Riet Rietdekkersbedrijf de Jong Riet Rietdekkersbedrijf de Jong

De rietmeester selecteert het riet wat op het moment van verwerking het beste geschikt is voor het te realiseren dak. Voor het beste resultaat is recht riet van wat grovere structuur het meest geschikt voor een langere levensduur van uw dakbedekking. Fijn riet oogt in sommige gevallen wat mooier, maar zal niet in alle gevallen het kwaliteit ten goede komen. Uiteindelijk is de combinatie riet en vakmanschap de garantie voor een goed gelegen riet.

Om de maximale levensduur uit een rieten dak te halen is preventief onderhoud noodzakelijk. Wij raden u dan ook aan om uw dak jaarlijks te laten controleren op eventueel algenvorming en kleine oneffenheden. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres, wij controleren namelijk ook rieten dakbedekking!

Wat is riet?

contact 

Tillewei 15a

9289 HB Drogeham

06 -15335695

info@rietdekkersbedrijfdejong.nl

Sitemap

 

Fotoimpressie

Bekijk hier onze foto's

Rietdekkersbedrijf de Jong
Rietdekkersbedrijf de Jong
Neem contact op met Rietdekkersbedrijf de Jong
Foto impressie Rietdekkersbedrijf de Jong
Rietdekkersbedrijf de Jong
Rietdekkersbedrijf de JongRieten dak door Rietdekkersbedrijf de Jong
image