Onderhoud van rieten daken

Onderhoud is essentieel voor uw rieten dak. Hoe beter het wordt onderhouden hoe langer het rieten dak mee gaat. Algen, mossen en bladeren zorgen voor een toename van de droogtijd van het dak. Er komt minder lucht en licht bij het riet met als gevolg dat het dak gaat rotten. Preventief onderhoud is een geringe investering en stelt een renovatie langer uit. Dit scheelt op de lange termijn veel geld.

Bespaar op renovatiekosten en zorg voor tijdig en goed onderhoud

De geringe onderhoudskosten staan in het niet bij de renovatiekosten van een rieten dak. De renovatie wilt u dan ook zolang mogelijk uitstellen. Goed en tijdig onderhoud verlengd de levensduur van uw dak en stelt de renovatie langer uit. Wij zorgen voor een gezond rieten dak dat er ook weer beter uitziet. Voor meer informatie over het onderhoud van uw rieten dakbedekking kunt u gerust contact met ons opnemen.

Uitvoeren van reparaties

Heeft uw stormschade aan uw dak of is uw dak gaan lekken? Dan is het begrijpelijk dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt oplossen. Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

 

Onderhoud en reparatie van uw rieten dak

contact 

Tillewei 15a

9289 HB Drogeham

06 -15335695

info@rietdekkersbedrijfdejong.nl

Sitemap

 

Fotoimpressie

Bekijk hier onze foto's

Rietdekkersbedrijf de Jong
Rietdekkersbedrijf de Jong
Neem contact op met Rietdekkersbedrijf de Jong
Foto impressie Rietdekkersbedrijf de Jong
Rietdekkersbedrijf de Jong
onderhoud aan uw rietendak door Rietdekkersbedrijf de Jong
image